Materialgården West AB

Hallands län

Information

Materialgården West AB är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Materialgården West AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björklund, Sven-Ove som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Dan-Inge Hildetor som är född 1974 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Materialgården West AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Materialgården West AB på telefon 070-6384160.

Bolaget skall bedriva handel med ställningsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Materialgården West AB av bolagstypen Aktiebolag.

Materialgården West AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Materialgården West AB innehar ej F-skattsedel och Materialgården West AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Materialgården West AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Materialgården West AB har 556697-1932 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.