Pirjos Bistro & Café AB

Hallands län

Information

Pirjos Bistro & Café AB är ett företag som finns i Falkenberg. I Pirjos Bistro & Café AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Saari, Tapio Hylmar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hautajärvi, Pirjo Terttu som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Katrin Inger som är född 1971 och har titeln Delgivningsbar person, Huzell, Catarina Elisabet Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Pirjos Bistro & Café AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pirjos Bistro & Café AB på telefon 0346-12244.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pirjos Bistro & Café AB av bolagstypen Aktiebolag.

Pirjos Bistro & Café AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Pirjos Bistro & Café AB innehar ej F-skattsedel och Pirjos Bistro & Café AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pirjos Bistro & Café AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Pirjos Bistro & Café AB har 556697-6279 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.