Gödastorps Grönt AB

Hallands län

Information

Gödastorps Grönt AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Gödastorps Grönt AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gödastorps Grönt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gödastorps Grönt AB har haft sedan 2006-02-15. Gödastorps Grönt AB har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gödastorps Grönt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gödastorp 204, 311 97, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0346-50013.

Falkenberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gödastorps Grönt AB Privat, ej börsnoterat.

Gödastorps Grönt AB har idag 556697-8366 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Gödastorps Grönt AB

Bolaget skall bedriva butikshandal torghandel med frukt, grönsaker och blommor samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Gödastorps Grönt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olausson, Sara Johanna Kristine som är född 1983 och har titeln VD, Olausson, Sara Johanna Kristine som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerhardsson, Veronica Kerstin Iréne som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olausson, Hans Martin Sigvard som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.