Rickards & Magnus Måleritjänst AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Rickards & Magnus Måleritjänst AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Rickards & Magnus Måleritjänst AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Rickards & Magnus Måleritjänst AB är momsregistrerat sedan2006-08-01 och har organisationsnummer 556703-5356.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6568632 alternativt besöka eller skicka post till Rickards & Magnus Måleritjänst AB på följande adress Ljungv. 5, 311 45, Falkenberg.

Rickards & Magnus Måleritjänst AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-08-01.

I Rickards & Magnus Måleritjänst AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Wolfhagen, Lars Niklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva målningsentreprenad, försäljning av färg och byggmaterial samt handel med fastigheter och värdepapper