Distriktssäljarna i Halland AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Distriktssäljarna i Halland AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Distriktssäljarna i Halland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Distriktssäljarna i Halland AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556706-6872.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0346-49101 alternativt besöka eller skicka post till Distriktssäljarna i Halland AB på följande adress S:t Lars Kyrkog. 1 A, 311 31, Falkenberg.

Distriktssäljarna i Halland AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Distriktssäljarna i Halland AB så sitter följande personer i styrelsen: Jämbring, Curt Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Björnberg, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva förmedling av försäkringar samt annan därmed förenlig verksamhet.