Wernersson Idé AB

Hallands län

Information

Wernersson Idé AB är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Wernersson Idé AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wernersson, Inge Magnus som är född 1965 och har titeln VD, Wernersson, Inge Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wernersson, Bengt Arne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wernersson Idé AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wernersson Idé AB på telefon 0346-12029.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet med inriktning mot nöje och underhållning, projektledning avseende informaion och marknadsföring, förvalta värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wernersson Idé AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wernersson Idé AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wernersson Idé AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-07 och Wernersson Idé AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wernersson Idé AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Wernersson Idé AB har 556709-2480 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.