Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag

Hallands län

Information

Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-11-22.

Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-10-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Falkenberg arbetar för att verksamheter som Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara energiproduktion, förvaltning av fastigheter, service och underhåll av vindkraft, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag och det är följande personer, Holst, Erik Gert-Olof som är född 1961 och har titeln VD, Holst, Erik Gert-Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lake, John Kristian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Önsten, Nils Anders som är född 1955 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Triventus Vindkraft Lunnekullen Aktiebolag är 556712-4259.