Optikbutiken Scandinavia AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Optikbutiken Scandinavia AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Optikbutiken Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för Optikbutiken Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

Optikbutiken Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-30. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Optikbutiken Scandinavia AB ska trivas.

Optikbutiken Scandinavia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva butiks- och internethandel med glasögon samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Optikbutiken Scandinavia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22.

Idag är Optikbutiken Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Optikbutiken Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 020-0330026.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Optikbutiken Scandinavia AB är Johansson, Glenn Sören som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Patrick Sören som är född 1982 och har titeln Suppleant, Hermansson, Johan Tommy som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Optikbutiken Scandinavia AB har 556714-0495 som sitt organisationsnummer.