Triventus Consulting Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva projektering, service, underhåll och konsultation inom vind- och energibranschen i Sverige och utomlands, förvaltning av fast egendom och handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Triventus Consulting Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Triventus Consulting Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2006-10-30 så skapades Triventus Consulting Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Triventus Consulting Aktiebolag har haft det sedan 2008-02-14.

Triventus Consulting Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-15

556714-0776 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Triventus Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Triventus Consulting Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0346-713660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Andersson, Johnny Hans Erik -Holst, Erik Gert-Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Triventus Consulting Aktiebolag är Andersson, Johnny Hans Erik som är född 1968 och har titeln Extern VD, Önsten, Nils Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Borrbring, Karl Roland Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst, Erik Gert-Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lake, John Kristian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln RevisorVarbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .