Triventus VG AB

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Aktiebolag som heter Triventus VG AB. Det finns flera företag som liknar Triventus VG AB i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Triventus VG AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-02-21 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2006-10-30 så har Triventus VG AB varit registrerat. Idag är Triventus VG AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Triventus VG AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Triventus VG AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva energiproduktion, förvaltning av fast egendom och värdepapper, service- och underhåll av vindkraft, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Holst, Erik Gert-Olof som är född 1961 och har titeln VD, Holst, Erik Gert-Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lake, John Kristian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Önsten, Nils Anders som är född 1955 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Triventus VG AB har 556714-0859 som sitt organisationsnummer.