Effective Shop Charge Systems, ESCS, AB

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med färdig mat och butikssystem för självbetjäning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Effective Shop Charge Systems, ESCS, AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Effective Shop Charge Systems, ESCS, AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2007-01-12 så skapades Effective Shop Charge Systems, ESCS, AB och verksamheten är har F-skattsedel Effective Shop Charge Systems, ESCS, AB har haft det sedan 2007-03-08.

Effective Shop Charge Systems, ESCS, AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-08

556720-2972 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Effective Shop Charge Systems, ESCS, AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Effective Shop Charge Systems, ESCS, AB så går det att nå dem via telefon på 070-5088403 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lagnell, Dan Jerker -Lagnell, Per Jonas -Lagnell, Rolf Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Effective Shop Charge Systems, ESCS, AB är Löfgren, Bo Per Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagnell, Dan Jerker som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagnell, Per Jonas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagnell, Rolf Christer som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Hans Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln RevisorAhlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .