Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag

Hallands län

Information

Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag är ett bolag som finns i Falkenberg. I Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holst, Erik Gert-Olof som är född 1961 och har titeln VD, Holst, Erik Gert-Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lake, John Kristian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Önsten, Nils Anders som är född 1955 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag på telefon .

Bolaget ska bedriva energiproduktion, service- och underhåll av vindkraft, förvaltning av fast egendom och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Triventus Vindkraft Bjälebo Aktiebolag har 556728-1976 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.