Butik Nygatan AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Butik Nygatan AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Butik Nygatan AB är ett av dem. Statusen för Butik Nygatan AB är att Bolaget är aktivt.

Butik Nygatan AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-25. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Butik Nygatan AB ska trivas.

Butik Nygatan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med damkonfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Butik Nygatan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Butik Nygatan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Butik Nygatan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-10461.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Butik Nygatan AB är Dahnberg Johansson, Ulrika Agneta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Sylvia Anette som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Per Erik Anders som är född 1987 och har titeln Suppleant, Johansson, Leif Krister som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Hallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor.

Butik Nygatan AB har 556732-3851 som sitt organisationsnummer.