PJ Holding AB

Hallands län

Information

556732-8983 är organisationsnummer för företaget PJ Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PJ Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som PJ Holding AB finns i.

PJ Holding AB har varit registrerat sedan 2007-06-29 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för PJ Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

PJ Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PJ Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PJ Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5464244 eller genom brev på följande adress:
Primulav. 12, 311 33, Falkenberg

Bolaget ska bedriva konsultationer inom fastighetsområdet, äga och förvalta aktier och fastigheter samt ävensom bedriva personlig assistansverksamhet inom handikappvård jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PJ Holding AB och det är Johansson, Per Erik Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann-Brith Madeleine som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,