PanOpticon AB

Hallands län

Information

PanOpticon AB är ett bolag som finns i Falkenberg. I PanOpticon AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johnson, Bo Edgar Sebastian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Turay, Ali som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiesel, Anna Paula Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med PanOpticon AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PanOpticon AB på telefon 0346-81715.

Föremålet för bolagets verksamhet ska bestå av försäljning, uthyrning, installation och service av larm- och kamera- övervakningssystem och där till relaterad utrusting samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är PanOpticon AB av bolagstypen Aktiebolag.

PanOpticon AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PanOpticon AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-01 och PanOpticon AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PanOpticon AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

PanOpticon AB har 556738-8862 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.