Falkenbergs Biogas Aktiebolag

Hallands län

Information

Falkenbergs Biogas Aktiebolag är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Falkenbergs Biogas Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bladh, Bengt Anders Mikael som är född 1963 och har titeln Extern VD, Cedervall, Eva Jessica som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hall, John Ola som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunnar Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Hans Ove som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennerhov, Ulf Willy Boris som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotSjögren, Hans Inge som är född 1939 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Falkenbergs Biogas Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Falkenbergs Biogas Aktiebolag på telefon 070-6244715.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att uppföra och driva anläggning(ar) för produktion och uppgradering av biogas. Verksamheten ska även omfatta försäljning av producerad biogas samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Falkenbergs Biogas Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Falkenbergs Biogas Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Falkenbergs Biogas Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-14 och Falkenbergs Biogas Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-02-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Falkenbergs Biogas Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Cedervall, Eva Jessica -Johansson, Gunnar Ingemar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Falkenbergs Biogas Aktiebolag har 556742-8114 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.