Gert-Oves Cykeldelar

Hallands län

Information

560123-XXXX är organisationsnummer för företaget Gert-Oves Cykeldelar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gert-Oves Cykeldelar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Gert-Oves Cykeldelar finns i.

Gert-Oves Cykeldelar har varit registrerat sedan 2006-11-10 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gert-Oves Cykeldelar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Gert-Oves Cykeldelar är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Gert-Oves Cykeldelar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gert-Oves Cykeldelar så kan ni göra det på telefon genom 0346-82127 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av skärmstag till cykelindustrin samt konsulttjänster inom cykelindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Gert-Oves Cykeldelar och det är Nilsson, Gert Ove Anders som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,