Falkenbergs Osteopatklinik

Hallands län

Information

560825-XXXX är organisationsnummer för bolaget Falkenbergs Osteopatklinik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Falkenbergs Osteopatklinik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Falkenbergs Osteopatklinik finns i.

Falkenbergs Osteopatklinik har varit registrerat sedan 2002-09-19 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Falkenbergs Osteopatklinik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Falkenbergs Osteopatklinik är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Falkenbergs Osteopatklinik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Falkenbergs Osteopatklinik så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Alternativ medicinska behandlingar såsom osteopati, zonterapi och massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Falkenbergs Osteopatklinik och det är Morken, Gerd Sonja Anita som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,