Yvonne Järbur Keramik

Hallands län

Information

581219-XXXX är organisationsnummer för företaget Yvonne Järbur Keramik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yvonne Järbur Keramik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Yvonne Järbur Keramik finns i.

Yvonne Järbur Keramik har varit registrerat sedan 1997-01-17 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Yvonne Järbur Keramik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Yvonne Järbur Keramik är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Yvonne Järbur Keramik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Yvonne Järbur Keramik så kan ni göra det på telefon genom 0370-93235 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av egentillverkade keramikprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Yvonne Järbur Keramik och det är Järbur, Yvonne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,